Deltakoncept

Om Deltakoncept

Deltakoncept ApS er en uvildig og uafhængig rådgivningsvirksomhed indenfor tele- og datakommunikation. Vores ekspertise udspringer af mange års erfaring med salg og rådgivning i branchen. Vores kunder er private virksomheder såvel som offentlige instanser, og vi yder rådgivning både nationalt og internationalt.

Virksomheden blev etableret i 2008 med den strategiske målsætning at blive blandt de førende rådgivere i branchen i Danmark. Denne målsætning må i dag siges at være nået. Gennem de seneste år har vi løst opgaver for mange forskellige typer virksomheder, hvilket har styrket vores position som en seriøs og alsidig samarbejdspartner. Samtidig har vi fået skabt et økonomisk stærkt fundament, som giver en tryghed for, at vi også på sigt kan være en strategisk vigtig samarbejdspartner.

Siden liberaliseringen på telemarkedet i Danmark har antallet af udbydere været stigende. En konsekvens af den øgede konkurrence har været væsentlige rationaliseringer i flere teleselskaber. Det er vores erfaring, at dette ofte kommer til udtryk ved en ringere service overfor kunderne. Den øgede konkurrence er desuden gået hånd i hånd med udviklingen i teknologien, og anvendelsesmulighederne indenfor tele- og datakommunikation er i dag mangfoldige. Som konsekvens heraf har stadigt flere virksomheder svært ved at gennemskue og vælge imellem de mange alternativer. Derfor oplever vi et stigende behov for uvildig rådgivning. Som professionel rådgivningsvirksomhed stiller dette store krav til det faglige kompetenceniveau.

Deltakoncept er en virksomhed i konstant udvikling. Vi bestræber os altid på at have de stærkeste faglige kompetencer og den nødvendige indsigt i kundens forretning, som må siges at udgøre forudsætningerne for at yde en proaktiv, innovativ og løsningsorienteret rådgivning. Ved at overdrage ansvaret for den del af forretningen som vedrører tele- og datakommunikation til vores specialister får virksomheden frigivet ressourcer, som i højere grad kan udnyttes ved at koncentrere dem omkring virksomhedens egne kerneområder.

I 2010 flyttede vi ind i et nyt domicil i Ørestaden. Valget af domicil er bl.a. foretaget på baggrund af beliggenheden med den unikke trafikmæssige infrastruktur for kunder og medarbejdere.

Vores strategiske målsætning er stadig klar: at være førende indenfor rådgivning omkring tele- og data-kommunikation.

Deltakoncept ApS          Ørestads Blvd. 73          DK-2300 København S          Telefon: +45 70 25 70 27          E-mail: info@deltakoncept.dk